Dakdekker voor renovatie, plaatsing en valbeveiliging 

Droomt u van een nieuw dak? Heeft u regelmatig last van lekkage? Wilt u uw huidige dak laten renoveren? NIBRO Dakwerken is dé dakdekker van de omgeving en u graag van dienst met tal van dakdekkerswerkzaamheden. Wij hebben al jarenlange ervaring als dakdekker in de branche en leveren daken van hoogwaardige kwaliteit. Als dakdekker zijn wij voor zowel particulieren als aannemers een betrouwbare partner. Als flexibele dakdekker kunnen we namelijk op verschillende manieren iets voor u betekenen. Voordat wij werkzaamheden aan uw dak gaan verrichten wordt alles uitvoerig besproken. De duidelijkheid wat er met uw dak gaat gebeuren is voor onze dakdekker van belang. In een ontwerp en offerte werken we het tot in de puntjes uit zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De dakdekker van NIBRO Dakwerken levert professioneel dakwerk. Door onze tevreden klanten hebben wij een gerenommeerde naam opgebouwd als dakdekker.

Diensten

NIBRO Dakwerken is werkzaam als dakdekker en biedt een breed pakket aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het  renoveren van zinken dakgoten, het plaatsen van afdekkappen van aluminium en plastisol.  Ook het monteren van diverse valbeveiligings systemen en hekwerken behoren tot de diensten van onze dakdekker. En niet in de laatste plaats het bekleden van daken en goten met EPDM. Voor elke dak probleem biedt onze dakdekker dé oplossing. Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor dakproblemen. Met periodiek onderhoud verzorgt door dakdekker NIBRO Dakwerken zorgt u ervoor dat kleine problemen worden opgespoord en direct verholpen. Zo kunnen deze problemen niet uitlopen in een grote lekkage.

Daklekkage

Goed onderhoud aan uw daken voorkomt problemen. Toch kan het voorkomen dat er lekkage ontstaat. Dit is één van de meest voorkomende dakproblemen en zorgt voor veel overlast. Indien u hiermee te maken heeft moet u niet te lang wachten. Schakel onze dakdekker is en laat dit probleem snel verhelpen. Onze dakdekker ziet in een oogopslag welk probleem er is en hersteld dit direct. Zo kunt u weer jarenlang genieten van uw dak.

Waarom dakdekker NIBRO?

Dakdekker NIBRO is:

  • Ervaren
  • Deskundig
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar
  • Transparant
  • Gespecialiseerd

Wilt u meer informatie over de diensten van onze dakdekker? Of wilt u ons inschakelen voor één van uw dakwensen? Neem dan contact op met NIBRO Dakwerken, dé dakdekker van de omgeving. Wij staan direct voor u klaar.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen