Daklekkage snel en vakkundig verholpen om overlast en schade te voorkomen 

Heeft u te kampen met de problemen van daklekkage? De specialisten van NIBRO Dakwerken zijn gespecialiseerd in daklekkage en ondernemen direct actie. Graag beperken we de schade aan uw woning en zijn u snel van dienst met onze daklekkage service. NIBRO Dakwerken is een middel groot bedrijf wat reeds 15 jaar actief is als veelzijdige dakdekker. Wij beschikken over een team vakmannen die alle daklekkage problemen op kunnen lossen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige apparatuur en speciale technieken. Hiermee kunnen wij zelfs het kleinste lek van daklekkage opsporen. Daarnaast kan ons team de daklekkage met minimale schade aan wanden en vloeren vaststellen. Het lek wordt snel gevonden zodat u zo min mogelijk overlast heeft en het vakkundig wordt verholpen. Wilt u een afspraak om uw daklekkage te laten verhelpen? Neem dan contact op  met NIBRO Dakwerken. Een daklekkage kan hardnekkig zijn en voor veel schade zorgen. Wij bieden u direct hulp. Indien nodig 24/7

Oorzaken

De kans op daklekkage is in Nederland helaas groot. Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben waaronder:

  • Weersinvloeden
  • Constructiefouten
  • Verkeerde materialen
  • Slechte afwerking
  • veroudering

Als u een nieuwe dakbedekking laat monteren is het daarom van belang dat dit door een gespecialiseerde dakdekker wordt gedaan. De vakmannen van NIBRO Dakwerken hebben alle kennis in huis om de bouwfisische  problemen van woningen te onderkennen en de juiste verwerkingsmethoden toe te passen. Wij werken voor zowel particuliere opdrachtgevers als aannemers en woningstichtingen.

Gevolgen

Indien u last heeft van daklekkage dan is het van belang dat wij snel het probleem opsporen. Wanneer het regent kan het niet alleen gevolgen hebben binnen uw woning maar ook in de dakconstructie. Bij daklekkage wordt het onder de dakbedekking nat. Wanneer u het team van NIBRO Dakwerken snel inschakelt wordt de daklekkage direct verholpen en heeft uw dakconstructie er minder onder te lijden. Zo wordt de kans op schade beperkt.

Contact

Daklekkage komt altijd ongelegen. Is er acute daklekkage bij u opgetreden? Neem direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw daklekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarbij beschermen we uw bezittingen. Geen water dat langs uw muren loopt, kringen op het plafond of loskomend behang.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen