EPDM Dakbedekking is elastisch, duurzaam en UV bestendigd

Wilt u een duurzame en watervaste dakbedekking? Laat dan een EPDM Dakbedekking aanbrengen door NIBRO Dakwerken. NIBRO Dakwerken is een ervaren en specialistische dakdekker die door de jaren heen al voor vele opdrachtgevers EPDM Dakbedekking heeft mogen toepassen. Wij zijn niet voor niets dé specialist van de omgeving op het gebied van EPDM Dakbedekking. Onze ervaren dakdekkers zijn van alle markten thuis en beschikken over de benodigde certificaten. Voor EPDM Dakbedekking zijn wij de meest betrouwbare en veilige partner. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, EPDM Dakbedekking wordt veelal gebruikt. Heeft u al een EPDM Dakbedekking? Maar moet deze nodig worden onderhouden? Ons team zorgt er voor dat uw EPDM Dakbedekking niet te kampen krijgt met lekkage. Wij komen graag bij u langs om uw EPDM Dakbedekking te inspecteren. Uiteraard inspecteren wij alle ander voorkomende daken.. EPDM dakbedekking is zeer geschikt om over bestaande bitumen dakbedekkin te worden aangebracht. Neem contact op en maak een afspraak

Wat is een EPDM Dakbedekking?

EPDM is een synthetisch rubberfolie met een dikte van 1,2 tot 2,0 mm welke op grote rollen wordt aangeleverd zodat het dak veelal in één keer kan worden bedekt zonder naden. Deze folie wordt met een kontactlijm die op het dak wordt gespoten aangebracht. Deze kan veelal over de bestaande dakbedekking worden aangebracht zodat de kosten van het verwijderen hiervan worden bespaard. Tevens is het risico van een open dak bij slechte weersomstandigheden minimaal.

Waarom EPDM

NIBRO Dakwerken maakt uitsluitend gebruik van EPDM Dakbedekking en dakfolie. Door de nieuwe voorschriften van de brandverzekeringen is de EPDM Dakbedekking niet meer weg te denken. Een EPDM Dakbedekking biedt namelijk vele voordelen:

  • Is elastisch
  • Uv straling bestendigd 
  • Lange levensduur
  • Makkelijk af te voeren
  • Duurzaam

Door zijn wortelwerende eigenschappen is het derhalve heel goed toe te passen bij zgn. Groen daken.

Inspecteren

Heeft u een EPDM Dakbedekking? Wilt u deze graag laten inspecteren? Wij kunnen uw EPDM dakbedekking zonder kosten inspecteren zodat U in ieder geval met een gerust hart kunt slapen. Wilt u een offerte of prijsindicatie? Vul dan uw gegevens in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen